Na úpatí Vogéz se rozprostírá region Alsasko, ve kterém se prolínají francouzská a německá kultura. Pojeďte s námi objevit tento někdy opomíjený, ale kouzelný vinařský region. Na své si přijdou především milovníci ryzlinků a pinotů, sýrů s omývanou kůrou, obdivovatelé středověkých hradů a architektury hrázděných domů. Zajímavá je bezesporu i gastronomie - foie gras, choucroute, baeckeoffe, tarte flambée..., kuchyně, která skvěle doprovodí alsaská vína. Tento program je informativní a rádi ho přizpůsobíme Vašim chutím a přáním na míru.
Zájezdy za vínem
- Cena nezahrnuje:
dopravu, nápoje k jídlům, pojištění
- Cena zahrnuje:
4x ubytování se snídaní v hotelu ***, 7x degustaci vín, 1x degustaci sýrů, zálohu 250€ na obědy a večeře, průvodce, pojištění CK proti úpadku
- Cena zájezdu:
- 23.900 Kč za osobu ve dvoulůžkovém pokoji
- 27.900 Kč za osobu v jednolůžkovém pokoji
- Termín: Dle dohody
- Počet osob: 8+1
- Ubytování: Hôtel l´Abbaye d´Alspach
- Program zájezdu:
ST
- příjezd do Kaysersbergu, ubytování
- večeře v restauraci La Vieille Forge, Kaysersberg
ČT
- degustace André Kientzler, Ribeauvillé
- oběd Wistub du Sommelier, Bergheim
- degustace Marcel Deiss, Bergheim
- degustace Rolly Gassmann, Rohrschwihr
- večeře Auberge du Parc Carola, Ribeauvillé
PÁ
- degustace Martin Schaetzel, Ammerschwihr
- degustace Paul Ginglinger, Eguisheim
- oběd JY´S - * v Michelinu, Colmar
- prohlídka Colmaru
- degustace Dopff-Irion, Riquewihr
- večeře "Au Trotthus", Riquewihr
SO
- degustace Henri Schoenheitz, Wihr-au-Val
- návštěva sýrárny Ferme Roess, která vyrábí nejen Munster fermier, ale také Barikass a přírodní a aromatizovaný Tomme
- oběd Le Collet - horský hotel-restaurace na Col de la Schlucht / nebo možnost pique-nique
- dle domluvy výlet na Hohneck, jednu z dominant Vogéz
- večeře Winstub de Chambard - bistrot patřící k restauraci Le Chambard, která má ** v Michelinu
Ne